Rakennusten purkutyöt Kuopion seudulla

Ota yhteyttä

 

Koneurakointi M. Tissari Ky Kuopiossa tarjoaa ammattitaitoisia ja tehokkaita ratkaisuja rakennuksen purkutyöhön. Kun vanha rakennus on tulossa tiensä päähän tai tilaa tarvitaan uudelle, toteutamme tarvittavat purkutyöt. Me autamme toteutuksessa aina alusta loppuun saakka. 

Tilaa onnistunut avaimet käteen -purku meiltä!

Palveluihimme kuuluu koneellinen purkutyö, joka kokeneiden ammattilaistemme avulla onnistuu turvallisesti ja tehokkaasti. Teemme kaikenlaisia koneellisia purkutöitä, mukaan lukien omakotitalon purkutyöt, julkisten tilojen purkutyöt sekä teollisuusrakennusten purkutyöt. Palvelemme Kuopiossa ja lähikunnissa – ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää siitä, miten toteuttaisimme kohteesi mallilleen. 

Käytössäsi osaavat tekijät ja kunnon kalusto 

Kun vanhat rakennukset tai rakenteet on tarkoitus purkaa, meiltä löydät tekijät ja kaluston. Purkutöitä tarvitaan esimerkiksi silloin, kun uusi rakennus halutaan rakentaa vanhan tilalle tai kun rakennuksessa on vakavia vaurioita. Purkutyöt ovat usein monimutkaisia ja vaativat erikoisosaamista ja oikeanlaista työkalustoa. Lisäksi purkutöissä on tärkeää huomioida ympäristön ja ihmisten turvallisuus, sillä purkaminen saattaa aiheuttaa pölyä, melua ja muita haitallisia vaikutuksia. Siksi on tärkeää valita ammattitaitoinen ja vastuullinen toimija hoitamaan purkutyöt puolestasi.

 

 

Viimeistelemme kohteesi mallilleen

Purkutyön jälkeen huolehdimme myös jätteiden lajittelusta ja asianmukaisesta käsittelystä sekä toimitamme jätteet oikeille paikoille. Työmaan siistiminen ja tasaaminen kuuluvat myös olennaisesti palveluumme, jotta jäljelle jää mahdollisimman vähän jätettä ja purkutyömaa jää siistiksi ja turvalliseksi.

 

Vaikka emme hoida asbesti- ja haitta-ainepurkamista, voit luottaa siihen, että työmme on aina huolellista ja turvallista. Panostamme työssämme ympäristöystävällisyyteen ja vastuullisuuteen, joten voit luottaa siihen, että purkutyöt hoidetaan asianmukaisesti.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!