Koneurakointi ja kaivuutyöt Kuopiossa

Yhteystiedot

Koneurakointi M. Tissari Ky palvelee monipuolisesti kaivuualan töissä Kuopiossa ja lähikunnissa. Kaivinkonetöitä tarjoamme niin yksityishenkilöille kuin yrityksille, sillä kattava kalustomme soveltuu hyvin sekä pieniin että suurempiinkin tarpeisiin. Lue lisää palveluistamme ja ota yhteyttä!

Tilaa koneurakointi ammattilaiselta

Oletko koneurakointia vailla? Me palvelemme Kuopiossa ja lähiseudulla ammattitaidolla. Koneurakointi M. Tissari Ky on hyvän palvelun, joustavien aikataulujen ja monipuolisten palvelujen yritys, joka toteuttaa tarvittavat työt luotettavasti. Ota yhteyttä ja tilaa palvelut meiltä!

Maanrakennusta ammattitaidolla

Meiltä saat maanrakennuspalvelut talonpohjista erilaisiin kaivuutöihin luotettavasti ja joustavalla aikataululla. Nykyaikainen kalustomme taipuu sekä pieniin että suurempiin projekteihin ja palvelemme sekä yksityishenkilöitä että yrityksiä. Lue lisää maanrakennustöistä täältä!

Lumityöt talvisin

Talvisin Koneurakointi M. Tissari Ky taipuu myös lumitöihin. Traktorilla toteutetut lumityöt pitävät pihan kunnossa jopa pahimpina päivinä, kun lunta sataa oikein kunnolla.